Pri objednávke nad 70 € doprava ZDARMA

Máte otázky? Zavolajte na (+420) 605 196 199

Napíšte nám: info@fotoliecba.sk
Vana v místnosti - léčebné koupele

Vsaďte pri liečbe psoriázy na kúpeľ so soľou z Mŕtveho mora

Regeneruje, upokojuje a podporuje obnovu pokožky. To všetko ponúka soľ z Mŕtveho mora, ktorá sa v horúcom kúpeli mení na všeliek. Rozmaznajte vďaka nej telo po náročnom dni i počas liečby kožných problémov. Ako preniesť účinky mora aj do vašej vane? Stačí si vytvoriť večerný kúpeľný rituál.

Zrelaxujte naraz telo i myseľ

Pomocníka z prírody máte na dosah ruky. Voda Mŕtveho mora totiž obsahuje veľké množstvo potrebných minerálov a stopových prvkov. Tieto látky dokážu ľahko preniknúť pokožkou, stimulovať látkovú výmenu organizmu a zrýchliť krvný obeh. Morská soľ tak urýchľuje hojenie rán a kožu celkovo regeneruje.

Starostlivosť o pokožku začnite už v kúpeľni. Horúca vaňa nemusí nutne slúžiť iba k relaxácii. Môže byť súčasťou ozdravnej procedúry pri liečbe kožných chorôb, akými sú ekzémy či psoriáza. Práve soľ z Mŕtveho mora sa používa ako jedna z prísad do kúpeľa pri liečbe psoriázy.

Pridajte blahodarné účinky mora do vašej každodennej starostlivosti. Už jeden soľný kúpeľ utlmí svrbenie pokožky, hydratuje a upokojí podráždené suché miesta.

Žena ve vaně se solí z Mrtvého moře

Ako správne pripraviť kúpeľ zo soli z Mŕtveho mora

  • Kúpeľ by mala trvať maximálne 20 minút.
  • Nezabudnite relax doplniť o aromatické sviečky a príjemnú hudbu.
  • Ako prevencia stačí jeden kúpeľ týždenne. Pri kožných ťažkostiach odporúčame dvakrát do týždňa.
  • Ihneď po kúpeli sa neutierajte uterákom, aby ste nezotreli ochranný film.
  • Nenatierajte sa žiadnymi olejmi ani krémami. Soľ na pokožke vytvára vrstvu, ktorá sa vstrebáva dlhšie.
  • Po procedúre je vhodné dopriať si pár minút relaxu v teple a užívať si domáci wellness dovtedy, kým z vás nevyprchá teplo nasaté pri kúpeli.
  • Kúpele so soľou nie sú vhodné pre ľudí s ochorením srdca, s vysokým krvným tlakom a pre tých, ktorí trpia zápalom žíl alebo majú sklony k embólii.

Náš TIP: Zvlhčenú soľ viete využiť aj ako peeling. Takto pripravená domáca masáž zjemní pokožku a odstráni jej odumreté bunky.

O štipku lepšia starostlivosť pre vašu pokožku

Hľadáte kvalitnú soľ do kúpeľa vhodnú aj pri liečbe psoriázy? Spoznajte silu prírody na vlastnej koži s výrobkami značky Lumegro. Pre svoje čistiace, zjemňujúce a regeneračné vlastnosti sú obľúbenými prípravkami do kúpeľa. Ktorú kombináciu vyskúšate ako prvú? Romantickú Damašskú ružu alebo upokojujúcu silu Nevädze modrej?

Pridaj komentár
Doprava ZDARMA nad 70 €

Zdarma i při vrácení objednávky

30 dní na vrátenie lampy

30 dnů od doručení objednávky

Záruka vrátenia peňazí

Při vrácení lampy do 30 dní

100% Bezpečná platba

Fio banka / MasterCard / Visa